All About Tell a Tale

simply the best!

My FlipSnack

Shout Out

Kasih Ilham dah ada di Pen2u!
FH

Friday, March 22, 2013

Escapism: Bab 11: Dia...Random Guy

Lama tak update blog yang satu ni. Kepada yang tak tahu, ada cerita baru yang  saya tulis untuk lepaskan tension dan buat hiburan pembaca. Setakat ini dah ada sehingga Bab 11. Harap maklum, cerita ini sgt berbeza dengan cerita saya yang sebelum ini. ;)


Escapism: Bab 11: Dia...Random Guy: Don't know why but I'm sooo reluctant nak up entry ni. Maybe sebab menulis dalam keadaan lemau? Oh dear! Kena cepat cari mood atau...

1 comment:

Pena Tumpoi said...

Harap2 Dia... Random guy tu tak mampu caras takhta Aidan ku sayang tu. hihihihik (statement ngada)